Catherine Zeta Jones, la 53 de ani, arată uimitor în costum de baie
Actualitate / 28.07.2023

Actrița Catherine Zeta-Jones a încins internetul după ce a postat, joi, o poză cu ea purtând un costum de baie dintr o singură piesă.

Actrița din Chicago, soția lui Michael Douglas, a împărtășit, joi, pe Instagram, un selfie în costum de baie, în care arată senzațional.
 


Catherine Zeta Jones, în costum de baie

 

Catherine Zeta-Jones (53 de ani) a postat, pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare foarte relaxată în timp ce poartă un costum de baie dintr-o piesă, cu decolteu adânc și cu un decupaj sub decolteu, și într-o culoare neutră.
Catherine Zeta Jones, câștigătoarea unui premiu Oscar, în 2002, și a premiului Tony, în 2010, pentru cea mai bună actriță într-un rol principal într-un muzical,  apare în fotografia cu pricina cu un look de vară, de plajă, în care, în afara costumul de baie poartă și o pereche de ochelari de soare rotunzi, dar și o pălărie de soare de paie masivă. Părul ei lung și întunecat, care este, de obicei, lăsat liber, a fost strâns în vârful capului. Actrița nu a purtat accesorii când și-a făcut selfi-ul estival.
 

 
Zeta Jones, mesaj simplu lângă poză: Ciao
 


Actrița din filmul Traffic, în care a jucat alături de soțul ei, actorul Michael Douglas, și-a păstrat naturalețea și a scris, simplu, lângă poza postată pe Instagram: “Ciao”.
Este evident că Zeta-Jones se bucură de o binemeritată perioadă cu timp liber, după ce a petrecut ultimele două luni participând la diverse evenimente cu soțul, actorul și producătorul ei de multă vreme Michael Douglas.
 


Catherine și Michael, relaxați, la Grand Prix-ul de la Monaco

 
 
La sfârșitul lunii mai, perechea a fost văzută ținându-se de mână, în timpul Grand Prix-ului F1 de la Monaco. Zeta-Jones avea o ținută relaxată și purta o pălărie de soare, în timp ce Douglas, în vârstă de 78 de ani, purta o șapcă de baseball verde, un tricou polo negru și o pereche de pantaloni kaki deschis.
 


La lansarea noului Aston Martin, cuplul a purtat ținute elegante

 
 
Cu doar câteva zile înainte, cuplul a fost văzut putând ținute elegante, în timp ce asista la lansarea noului Aston Martin DB12, la Hotel du Cap-Eden-Roc, din Antibes, Franța. Zeta-Jones a purtat o rochie mini captivantă, cu paiete negre, decolteu asimetric adânc și mâneci evazate. La rândul său, Michael Douglas a purtat o jachetă simplă, bleumarin, fără cravat, cu gulerul cămășii deschis și pantaloni negri.
 


Căsătoriți de 22 de ani

 
 
Cuplul, care este căsătorit de mai bine de 22 de ani, s-a întâlnit pentru prima dată la Festivalul de Film de la Deauville în 1998. Douglas a dezvăluit că și-a pus publicistul să aranjeze o întâlnire cu frumusețea galeză după ce a văzut-o pe Catherine în rolul Elena Montero, în Masca lui Zorro. Cei doi s-au căsătorit la Hotelul Plaza, din New York, la sfârșitul anului 2000, dar nu înainte de a se naște fiul lor, Dylan Douglas, pe 8 august 2000. Trei ani mai târziu, cuplul i s-a născut și o fiică, Carys Zeta Douglas.
 
Sursa foto: Instagram 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro