Caravana Cartii BookLand revine acasa, la Bucuresti
Actualitate / 25.04.2013

Ca sa ai cu ce!

Prin semnarea parteneriatului cu CreArT – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti,  BookLand revine acasa de Paste, si anume in Parcul Cismigiu, in cadrul celei de-a IV editii a evenimentului dedicat Pastelui si Floriilor – “Traditii si Flori de Sarbatori”. Astfel, intre 27 aprilie si 5 mai, intre orele 10.00 – 22.00, bucurestenii sunt asteptati de BookLand cu peste 5000 titluri de carte la pret de producator. Multumim Centrului de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti,  pentru tot sprijinul acordat acestei initiative culturale.


Vino in Caravana BookLand din Parcul Cismigiu, unde gasesti cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mult mai frumoasa si conversatiile mai interesante.  

“Multumim echipei CreArT si Primariei Municipiului Bucuresti pentru faptul ca au facut posibila prezenta BookLand in parcul Cismigiu. Acest eveniment este o reconfirmare a statutului capitalei de important centru de cultura al Romaniei. Ii asteptam pe toti iubitorii de carte sa petreaca clipe placute in compania cartilor, intr-o atmosfera idilica.” spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand


Confirma-ne prezenta ta pe: https://www.facebook.com/events/278727658928012/. Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand.   

Alatura-te si tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro