Andreea Raicu sustine campania proadoptie, demarata de organizatia Adopta catei
Actualitate / 15.10.2013

Vedeta Prima TV, marele actor Radu Beligan, Dan Amariei, Alexandra Laura Badea si Alin Marghidanu si-au imprumutat vocile unor maidanezi carismatici si amuzanti pentru o campanie proadoptie, realizata de organizatia Adopta catei.

"Cainii de rasa au pedigree, cei de pe strada au CV" este o campanie menita sa incurajeze adoptarea cainilor din adaposturi.

Andreea i-a imprumutat vocea lui Lady, simpatica profesoara de limbi străine. In campanie mai sunt prezentati si Sherlock, un investigator redutabil, Romica, meteorologul de serviciu, Schwarzi, instructorul de fitness si Bobita, ghidul turistic.

“Sa fiu VOCEA unui catel a fost o bucurie pentu mine, dar si un mesaj pe care am vrut sa il transmit iubitorilor de animale: avem nevoie de afectiunea lor la fel de mult cat ei au nevoie de cineva care sa ii protejeze.  Efi, catelul meu, imi dovedeste in fiecare zi cat de recunoscator poate fi un patruped salvat si ce bucurie este sa ai in casa un animal care te iubeste neconditionat.  A fost un catel cu probleme, avea o hernie si o malformatie la piciorus si nimeni nu il vroia. Cu multa grija si dragoste este acum un catel fericit. Adopta un catel si, in felul acesta, vei aduce bucurie in familia ta si vei ajuta si la solutionarea unei probleme extrem de grave, cea a cainilor abandonati”
, spune Andreea Raicu.
 
Campania a fost realizata de Adopta Catei, organizatie care te ajuta sa adopti catei fara stapani nu doar din Bucuresti, ci din toata tara. 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro