Hugh şi-a trăit viaţa aşa cum i-a plăcut, înconjurat mereu de femei frumoase
Hefner a condus Playboy din vilele sale elaborate, mai întâi din Chicago, apoi din Los Angeles, şi a devenit un simbol controversat al stilului de viaţă pe care îl promova.

Decenii la rând, îmbrăcat în pijamale de mătase, fumând pipă, el a fost centrul unei petreceri constante cu celebrităţi şi modele Playboy.

Din propriile sale povestiri, Hefner a întreţinut relaţii sexuale cu peste 1.000 de femei, dintre care multe au pozat în revista sa.


Pe parcursul anilor ’60, Hefner a părăsit Chicago numai de câteva ori. La începutul anilor ’70, el a cumpărat o a doua vilă, la Los Angeles. El a călătorit între locuinţele sale la bordul unui avion privat, "The Big Bunny", pe coada căruia era pictat iepuraşul Playboy.

Hefner a găzduit show-ul de televiziune "Playboy After Dark", în ani 1960 a deschis un lanţ de cluburi în toată lumea, unde chelneriţele purtau costume sumare, cu urechi de iepuraş şi cozi pufoase.

În secolul al XXI-lea, s-a întors la televiziune cu reality show-ul "The Girls Next Door", împreună cu trei iubite ale sale din vila Playboy din Los Angeles.


În 2001, NBC a lansat serialul "The Playboy Club", care nu s-a bucurat, însă, de succes şi care a fost anulat după numai trei episoade.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro